User Friendly (i dag om blogging)

juni 13, 2006

User Friendly (UF) heter en stripe som har levert gode striper hver dag siden november 1997. Humoren er fornøyelig og god, og situasjonene er gjenkjennelige. Mest av alt for it-folk og ikke minst for de av oss som jobber i isp-er eller er nært beslektet med sådanne. Men alle som har ledd av dumme it-spørsmål finner sitt her. Og alle jenter som noen gang har forsøkt å få en nerd til å skjønne at det er en fordel med rl-forhold og at det faktisk er mulig om man bare var litt mindre sjenert og litt mer klar for å hoppe i tilbudene som faktisk finnes. Eller de av oss som bare har vært sure på sjefer, kontrollere og økonomiansvarlige som ikke egentlig følger med på hva som skjer. På mange måter så kan User Friendly minne om Dilbert i at det meste skjer på jobben, over pc-en. Men der i alle fall jeg tidlig fikk nok av Dilbert så holder User Friendly seg. Ikke minst fordi den evner å sette fingeren på aktuelle problemer og problemstillinger innenfor it- og nettverdenen generelt. Den sparker hit og dit til microsoft og google, til bloggere og nerder. Til spammere og innringere med dumme spørsmål, det meste blir tatt på kornet. Og jentene, selv om de er i mindretall kommer alltid best ut av det 🙂

 

Det er lov å legge ut opp til 6 striper på eget nettsted om man vil. Jeg vil og jeg skal! Det er mange lange og korte historier i UF, og jeg kommer til å legge inn den første i en slik historie, også kan man selv trykke seg videre, om man liker det man ser.

 

 

Denne stripa fra 28. februar i år begynte så vidt dagen før, det kan du se her (etter litt reklame). Den fortsetter og går over mange dager, den neste kan du se her. Om AJ finner en måte å få opp trafikken på? Les og se 😉 Historien tar noen avstikkere underveis, og slutter den 25. mars)

Reklamer

3 Responses to “User Friendly (i dag om blogging)”

  1. børge Says:

    Ah, takk for at du minnet meg på User Friendly igjen! De har veldig mye bra! 🙂


  2. […] Dette var UF nr 2 av 6 lovlige her på rasteplassen. Nr. 1 finner du her.  […]

  3. digitalkaffe Says:

    Takk for tipset!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: