Syng med ABBA eller Froskebrødrene, bli naboen til Neil, få en innføring i ME eller sjekk ut hvilke myter du har gått på

september 23, 2006

Se The Crazy Brothers mime til Axel-Fs – The Crazy Frog Dance.

På Eyr, allmennlegens diskusjonsliste diskuteres også sykefraværet. Også der er debatten både saklig og usaklig, informativ og med meninger som spriker. Uansett, om det er en debatt man bør lytte til legene på, så må det da være denne? Dette er det første innlegget, man kan følge den der litt nedover før man må over på innholdsfortegnelsen for å få med seg resten.

Finner du Neil kan du vinne et eksemplar av den nye boka «Fragile Things». Finner du meg kan du si hei. Finner du et ledig rom kan du ta det om du vil.

Det har stått mye om ME her i bloggen. Den aller, aller beste innføringen i ME får du her, i et informativt, godt foredrag med dr. Paul Kavli. (Video)

Gamle myter blir som nye. En kladd til en bok av Martin Ystenes, tar for seg noen myter og gir svaret på om varmt vann fryser fortere til is enn kalt, og om Atlantis noen gang har funnets.

Borgerjournalismen har kommet til Norge. Godt tiltak, det blir spennende å følge med for oss som bare vil lese, og for de som har lyst til å skrive. Ikke minst finner man en god oversikt over slike blogger i andre land. Lykke til!

Undreverset har hatt ABBA kavalkade og samlet en rekke godbiter. Naboen min derimot, hun hadde Agnetadokke da jeg var 7, og jeg har aldri kommet helt over de klærne den dokka hadde. Det var rett og slett det fineste i hele verden.

Reklamer

4 Responses to “Syng med ABBA eller Froskebrødrene, bli naboen til Neil, få en innføring i ME eller sjekk ut hvilke myter du har gått på”

 1. Undre Says:

  Jeg er såpass ny i bloggeverdenen og ydmyk av natur at jeg fremdeles får en entusiastisk brusende gledefølelse et sted i mellomgulvet når jeg blir nevnt i andres blogger.

  Yay! 😀

  Du skal ikke se bortifra at jeg ved en senere anledning vil godsnakke med ABBA og minne dem på hvor hyggelig vi hadde det i Undreverset, og spørre pent om de kunne tenke seg å komme på besøk igjen.

 2. beatesvei Says:

  Det er du ikke alene om!

  Kommentarer er også stas, så takk. 🙂

 3. Undre Says:

  Jeg vet! 😀

 4. Undre Says:

  … at kommentarer er stas, altså …


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: