De legger ned togstasjonen vår

november 22, 2006

Eller som jernbaneverket sider – det er ingen nedleggelse, for den kan komme opp igjen om man bare forbedrer plattformen.

Ja takk.

Gjør det.

For legges den ned så går ikke dagen rundt for oss. 15 minutter mer til stasjonen betyr at ungene må stå langs en farlig vei og vente på bussen alene i 20 minutter, ikke bare fem. Det er lenge det.

Hva skal få den til å komme opp, helst så raskt som mulig?

Kanskje en underskrift?

Din underskrift?

På forhånd takk.

Redd Svingen og Guttersrud

 

 

Reklamer

3 Responses to “De legger ned togstasjonen vår”

 1. Einar Says:

  Jeg er møkk lei Jernbaneverket! Kan de ikke oppgradere jernbanestrekningene i stedet for å legge ned stasjoner for fote? Var det ikke Norge som skulle ruste opp strekningen mellom Oslo og Kongsvinger så vi kunne få et hurtiggående tog mellom to hovedsteder? Men neida… Har fått fortalt at toget mellom Oslo og Kongsvinger bruker lengre tid i dag enn på 70-tallet, og det behøver ikke nødvendigvis ha noe med antall stoppesteder å gjøre.

 2. Beate Says:

  At Kongsvingerbanen skulle gå treigere høres rart ut. Jeg kjenner den delen av strekningen som er fra Sørumsand og inn til «byen». Den gangen min gamle tante brukte den for å komme seg på jobb før krigen tok det 1 1/2 time. Jeg husker det tok tre kvarter – en time. Nå tar det 30 min, tror jeg. At det skulle gått raskere før Romerrikstunellen virker rart.

  Og ruta er rustet opp fler steder, med mer dobbeltspor. Flaskehalsen nå er Oslo, fra øst til vest.

  Men hele greia er jo rar. Ingen visste om det. Det skjer i løpet av noen uker, uten at kommunene er varslet, uten at departementet er varslet.


 3. […] Det ene var for Svingen stasjon som skulle legges ned. Jernbaneverket har snudd, stasjonen rustes opp, og togene stopper der på nytt! Hurra! Og takk til alle som var med å skrev under, skrev om det i egne blogger, og som tok det opp rundt omkring. […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: