I dag er det 12. desember

Adventskalendere tar så lang tid. Det har jeg alltid syntes. Vi var liksom ikke i nærheten av julaften før tallene hadde rundet 20.

I hodet mitt er det en adventskalender nå. Og i dag har den kommet halvveis. Da har den gått veldig lenge og det er langt igjen. Hva som er julaften? At det kommer en LP-coach hit. LP = Lightning Process og er en trening for bl.a. ME-syke.

Vi kjenner ni som har vært igjennom det. Tre minst like syke som meg. Alle de klarer seg selv i dag. Og etter få måneder lever de et forholdsvis normalt liv. De seks som var mer moderat syke opplever seg selv som helt friske og er i jobb og skole så raskt at man ikke skulle tro at det var mulig.

To av de sykeste ble helt mirakuløst bedre i løpet av timer. Hun ene gikk fra sondemating til å sitte oppe og spise med familien på tre dager. Fra før kunne hun bare ha besøk i fem minutter. LP-coachen gikk inn og satt i fem timer første dagen.

Jeg tror aldri jeg har gleda meg så mye til jul noen gang.

Jeg har begynt å fantasere om å tjene penger. Bare de som har gått på trygd hele livet kan skjønne hvor utrolig den tanken er.

Nå er det bare 12 dager til LP. Måtte den komme som julaften på kjærringa.

Beate m.p.p.

22 kommentarer om “I dag er det 12. desember

  1. Jeg blir alltid så glad når jeg ser at du har skrevet noe nytt! Håper ventetiden frem til LP blir kort – og at det hjelper deg!!

    Lykke til, Beate – og atter takk for at du deler dette med oss.

  2. Jeg er så spent!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps! Du pleide å spare alle de sinnsykt gode kalendersjokoladene dine til julaften. Du kunne nyte alle godbitene på en gang. Det blir sånn nå også, men nå blir ikke smaken kortvarig 🙂

  3. Å få melding i kveld fra deg med bilde og tekst om at dette går bra er noe av det største som har skjedd i år! Fantastisk! Som jeg skrev i meldingen, her triller tårene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s