Rimi-Hagen fikser finanskrisa som privat rådgiver hos Bush

I dag, fredag skal det egentlig være en lenge annonsert og viktig diskusjon presidentkandidatene imellom. Obama og McCain, altså. Det er ikke så vanskelig å se for seg hvor mange mennesker som er involvert i å arrangere noe slikt, hvor mange som har satt av kvelden, og hva som egentlig står på spill om man bare avlyser sånn uten videre.

Med andre ord, det kan virke som om finanskrisa har superhøy prioritet hos republikanerne, og at det ikke finnes rom for noe som helst annet om dagen. Annet enn Hagen. For hvordan skal Bush tilbringe denne krisekvelden? Med koselig hjemmebesøk av Rimi-Hagen. Vi kan derimot avsløre at det ikke er slik det kan se ut, at Bush velger å blåse i hele krisa for en hyggelig familiekveld. Ingen president gjør slik. Det kan bare bety en ting – Rimi-Hagen er utnevnt som Bush sin personlige økonomiske rådgiver.

Eller hva?

9 kommentarer om “Rimi-Hagen fikser finanskrisa som privat rådgiver hos Bush

  1. Men for å være litt seriøs, er det ikke litt merkelig. Det virker jo totalt absurd? Her kutter McCain en utrolig viktig hendelse, samtidig som Bush tar seg tid til å møte med Mille og Mann.

    Man burde egenlig lage en post på detet på engelsk, for å opplyse folket «over there» på hva de har i vente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s