Fox News imponerer

Det er siste uka med valgkamp i USA, og beskyldnigene haggler alle veier. «Joe the Plumber» har gått ut og støttet utsagnet om at Obama vil føre til død for Israel.

Her er et intervju med «Joe» på Fox News, og reaksjonen til ankermannen i programmet.

På samme måte som i intervjuet med Colin Powell så blir jeg igjen så rørt over alle som tar til ordet mot fremmedfrykt, mot løgn og mot det å si ting «ut av det blå», uten at det er underbygget av fakta.

Ta en titt.

10 kommentarer om “Fox News imponerer

 1. Jeg synes ærlig talt at slik valgkampanjene i USA utarter seg er skremmende… 😮 Jeg undrer meg over hvilke verdier man ønsker å ha i lederen sin når veien til Det Hvite Hus nærmest blir bygget på løgner om og sverting av motkandidaten. Er det rart folk ikke stemmer i USA? Man får jo lyst til å skalle hodet i en betongvegg etter 5 minutter med den «politikken».

  Jeg så forøvrig The Daily Show igår med Obama og jeg må innrømme at jeg har sansen for det programmet. «Joe the Plumber» kom ikke så heldig ut av det, for å si det slik. 😉

 2. VAlkyriane, det så jeg ikke, skal titte litt etter det på nett.

  Isk, det er jo godt at nettopp det kommer skikkelig frem. Når folk kaster frem en setning eller to, så tror man jo gjerne det er godt underbygd. Som overskriften i Aftenposten i går om at journalister er kastet av Obamaflyet fordi de er McCain-vennlige. Så viser det seg at det rett og slett er trangt om plassen, og noe må ut.

 3. Gambling og kvinnfolk? Så det falt ikke i smak, altså? :S Jøsses…(Hi hi!)

  De som ikke har Ad-block eller lignende blir nok plaget av porno-pop-up’s der, ja. Beklager at jeg ikke advarte mot det. Du må trykke på Play to ganger for å få startet videoen i så fall, en gang så det får bufret seg (med pokerreklame i video-vinduet, ja) og så en gang til for å snurre film. (Evt. pop-up’s må bare lukkes ned igjen.) Episoden jeg viser til er på 21:30 min.

  Kan jeg forøvrig få anbefale Firefox sin flotte add-on AdBlock Plus? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s